Virágvarázs krém
Normál, érzékeny és vízhiányos bőrre

A körömvirág hidratáló, fertőtlenítő és sebgyógyító hatásáról ismert. Csillapítja a vérzést, elősegíti a hegesedést, megakadályozza a fertőzést, a gyulladást és a sérült részek megdagadását. Rekord idő alatt mulasztja el a legcsúnyább operáció utáni hegeket. Halványítja a májfoltokat.

A bodzavirág gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású, bőrvilágosító, fertőzésellenes és vérzéscsillapító, lassítja az öregedési folyamatokat is. Jó hatással van a bőr mikrokeringésére.

Az akácvirág ráncsimító, bőrtónusjavító hatással rendelkezik. Erősíti az érzékeny bőrt, csökkenti a gyulladásos, seborreás tüneteket.

A hársfavirág nyugtató hatással van az érzékeny, irritált bőrre. Ragyogást ad a fakó, érett arcbőrnek, üdévé, fia-talossá teszi azt.

A rózsavíz minden bőrtípusra jótékonyan hat, enyhíti a bőrpír tüneteit, megnyugtatja a stresszes bőrt. Hidratál, revitalizál, segít a sebek gyógyulásában. Javítja a hajszáleres keringést, enyhíti a gyulladásos, ekcémás tüneteket.

A fehérmályva magas nyálkaanyag tartalma enyhíti a gyulladásokat, segíti a bőr regenerálódását, csökkenti a ráncok mélységét. A nyálkaanyagok filmréteget képeznek a bőrön, így kiváló hidratáló, bőrpuhító és pirosodás-gátló a száraz és érzékeny bőrre.

A búzacsíra olaj E-vitamin tartalma kiemelkedően magas. Fiatalító, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő hatású, a bőrt sugárzóvá varázsolja. Sejtmegújító, bőrregeneráló, sebek, égések, bőrfekélyek gyógyszere. Karbantartja a szöveteket, lassítja a bőr öregedési folyamatait, kisimítja az apró szarkalábakat.

A makadámia olaj segít a leromlott állapotú bőr szerkezetének helyreállításában, gyógyítja a hegeket.

A szőlőmagolaj regeneráló, szerkezetjavító hatású olaj. Lágyítja, táplálja a bőrt, segíti a sebek gyógyulását. Erősíti a hajszálereket, fokozza a bőr rugalmasságát.

A ricinusolaj erősítő tulajdonságú, táplálja, hidratálja a bőrt. Baktériumellenes, depigmentáló, hegesítő és nyugtató hatással rendelkezik.

Az olívaolaj tápláló, hidratáló, bőrpuhító hatású, késlelteti a bőr öregedését, gátolja a ráncképződést, kiváló hegesítő hatással rendelkezik. Egyensúlyban tartja a bőr vízháztartását.

A shea vaj fitoszterolokban, polifenolokban és zsírsavakban gazdag. Védi, táplálja, puhítja a bőrt. Segíti a felhámképződést, ezáltal sebgyógyító hatású.

A méhviasz szerkezetjavító és rugalmasító hatással rendelkezik, segít a bőr nedvességtartalmának megtartásában.

A C-vitamin antioxidáns hatóanyag, mely megvédi a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól. Serkenti a kollagénképződést, megelőzi a ráncok kialakulását, enyhíti a pigmentációt, csökkenti a májfoltokat.

Összetevők: ricinus-, szőlőmag-, makadámia-, olíva és búzacsíra olaj, shea vaj, méhviasz, fehérmályva rózsa, körömvirág, akácvirág, bodzavirág, hársfavirág, lenmagzselé (feszesítő), glicerin (felszíni vízmegkötő), karbamid (mélyszöveti vízmegkötő), aszkorbinsav, tejsav, napraforgó lecitin, biokozmetikai tartósító, illóolajok (levendula, rózsafa, tömjén, geránium). 30%-os zsírfázissal



1 Response
  1. Névtelen Says:

    Kriszti ! Az alga krémet miért száműzted ?


Megjegyzés küldése