Kollagénes szérum
Vannak olyan időszakok, amikor a bőr nem igényel különösebb zsírozást, de egy pici táplálás mégis jól esik neki. A kollagénes szérum használható önmagában is, de ha szükséges, akkor a krém alá.
Azt nem ígérem, hogy a kőolaj-származékos kencékkel és tusfürdőkkel együtt fog működni, mert a bőr vagy méregtelenít, vagy regenerál. Próbáljátok meg a szappanokkal és a természetes krémekkel együtt alkalmazni, és akkor biztosan szebb és puhább lesz majd a bőrötök.




Varázsmogyoró (hamamelisz) víz: serkenti a mikrokeringést, így hasznos kuperózisos (rosaceás) arcbőrre és vénás elégtelenség esetén.

Növényi kollagén: rugalmasító hatóanyag, ami csökkenti a vízveszteséget. Finom flexibilis védőréteget képez az érfalakon, így segít megőrizni a kötőszövetek rugalmasságát.

Vörös szőlő-kivonat: a vér keringését serkentő hatóanyag, vénás tónusjavító.  A benne található nyomelemek és rezveratrol segíti a kollagén megkötését, így növeli a bőr rugalmasságát, segít megóvni a szövetek fiatalosságát.

Glicerin: elősegíti a vízmegtartást a bőrszövetben, lágyító, bársonyosító hatású összetevő.

Karbamid: a felhám természetes összetevője, segíti a nedvesség megkötését, így hozzájárul a bőr rugalmasságának és hajlékonyságának a megőrzéséhez.

Niacinamid (B3 vitamin): erősíti a bőr természetes védőgátját, feljavítja a bőr tónusát, jótékonyan hat pirosodás, gyulladások és hiperpigmentáció esetén.

Ciprus olaj: serkenti a vérkeringést, csökkenti a vénás pangást, szabályozza a nyirokrendszer keringését. Vizesedés, püffedtség, ödémák esetén is nagyszerű segítség.

Biokozmetikai tartósító: benzil alkohol, szalicilsav.


0 Responses

Megjegyzés küldése