Örökifjú krém arc- és testápolásra



Gyógynövényes krém a fiatalos, feszes, üde bőrért


A shea vaj titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vita-mintartalma tökéletes bőrápolóvá teszi. Gyorsan felszívódik, hosszantartó hidratálást, selymes bőrt biztosít. Természetes UV-védelemmel látja el a bőrt.


A ricinusolaj mélyhidratálóként használható. Segítségével megszűnik a bőr szárazsága, fiatalos lesz a megjelenése. Javítja a bőr szerkezetét és eltünteti az elszíneződéseket, foltokat.


A szőlőmag olaja könnyen felszívódik, erősíti a bőr hajszálereit. Segít a kollagéntermelődés fokozásában, így a bőr rugalmasságának megőrzésében.  Táplál, szabályozza a faggyútermelést, bőrsimító, feszesítő, fiatalító hatású.


A rizskorpa olaj javítja a bőr rugalmasságát; hidratálja, így puhább és simább lesz. Segíti a bőr regenerációs folyamatait, lassítja az öregedését, javítja a bőr tónusát, csökkenti a finom ráncokat. 


Az olívaolaj tápláló, hidratáló bőrpuhító tulajdonságok-kal rendelkezik, védi a bőrt, lágyítja a ráncok mélységét. Egyensúlyban tartja a bőr vízháztartását, A és E vitaminnal, flavonoidokkal látja el a bőrt, amelyek természetesen stimulálják a sejteket, és enyhítik a modern kor ártalmainak hatását.


A szezámolaj lecitintartalma segít megőrizni a bőr rugalmasságát. megköti a nedvességet, így véd a kiszáradástól és a korai öregedéstől Vitalizálja a fáradt, petyhüdt bőrt, egészséges megjelenést, csillogást kölcsönöz az arcnak. Természetes fényvédő hatású.

A zsálya nagyon hatásos bőrvédő, összehúzó, erősítő és bőrkondícionáló anyag. Tisztító, frissítő hatása miatt problémás területek (gomba, ekcéma, gyulladások) gyógyítására is alkalmas. A hosszú élet gyógyfüvének tartották.

A rozmaring serkenti a vérkeringést, fokozza a vérellátást, javítja a szövetek rugalmasságát. Hatóanyagai megvédik a bőr sejtjeit az öregedéstől, a ráncok kialakulásától. Védelmet nyújtanak a bőrünket érő stressz és egyéb méreganyagok támadása ellen. Memóriajavító: a hosszan tartó szellemi frissesség gyógynövénye.

A levendula megnyugtatja a bőrt és az idegrendszert, segíti a bőrhibák gyógyulását, serkenti a bőr anyagcsere folyamatait, erősíti, támogatja a sejtek megújulását, re-generálódását. Fertőzésgátló, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású. Segítségével gyorsabban meg-újulnak a szövetek.

A citromfű segít megelőzni az öregedést, kisimítja a bőrt. Nyugtató, frissítő, ránctalanító hatású. Fokozza a vérkeringést, frissíti a fáradt bőrt.. Oldja a feszültséget és a stressz tüneteit. „Nyugalom a hosszú élet titka.”

Az uborka a bőrápolás csodaszere: a fiatalok bőrét még üdébbé teszi, a középkorúak ráncosodását késlelteti, az idősebbek fáradt bőrét simítja. Magas víztartalma révén hidratálja, feszesíti, üdévé teszi a bőrt

A holt tengeri sóban található ásványi anyagok és nyomelemek hozzájárulnak az egészséges bőrkép ki-alakulásához. A só javítja a vérkeringést, gyógyítja a bőrréteg sérüléseit, összehúzza a pórusokat, elhalványítja a ráncokat, a bőrt feszesebbé, ragyogóbbá, fiatalosabbá teszi.

A kurkuma aranyló, fénylő színt kölcsönöz a bőrnek. Kitűnően tisztítja a pórusokat, szabályozza a faggyú-mirigyek működését, fokozza a vérkeringést, támogatja a kollagén termelődését.

Összetevők: shea vaj, szőlőmag-, ricinus-, rizs-, olíva-, szezám olajok, gyógynövények (zsálya – bőrvédő, erősítő; rozmaring – keringésjavító, öregedésgátló; citromfű – nyugtató, tonizáló; le-vendula – gyulladáscsökkentő, regeneráló), uborkalé (hidratáló, feszesítő), holt tengeri só (ásványi anyagok és nyomelemek pót-lására), glicerin és karbamid (nedvességmegkötők), kurkuma (pórustisztító, fertőtlenítő), napraforgó-lecitin, biokozmetikai tartósító (szorbinsav). 27%-os zsírfázissal készült.


0 Responses

Megjegyzés küldése